IK ZAL MIJZELF EVEN VOORSTELLEN.

Dion van den Boom

Dion van den Boom

Creatieve Pixelpeeper

Een creatief en sociaal persoon met een open geest. Humor is belangrijk in het leven, nadenken over het leven geeft je alleen maar vraagtekens. En je kunt creativiteit beter stimuleren dan dat je het probeert te leren..

Geboren ’80 en getogen in het Brabantse Roosendaal en na de middelbare school uitgevlogen richting Eindhoven om te gaan studeren. Daar is mijn interesse voor het grafisch ontwerp en de fotografie gegroeid. Het visuele is voor mij altijd een belangrijk aspect geweest. Tekenen en creëren, op grafisch vlak bezig zijn, vormt al sinds jonge leeftijd een belangrijke rode draad in mijn leven. Daar bovenop is fotografie dus een zeer grote passie. Twee elementen die veel raakvlakken hebben met elkaar en dit heeft me destijds doen besluiten om me hierin verder te ontwikkelen en voor mezelf te beginnen met een creatieve studio. Dit heeft zich de afgelopen 10 jaar voortgezet in België, waar ik een mooi en leerzaam avontuur heb gehad met ook een uitdagende periode bij een reclame- en marketingbureau en vanaf heden wordt dit avontuur vol vertrouwen voortgezet in Nederland onder de naam EYEDI.

Waarom de naam EYEDI?

Waar EYEDI mee bezig is, is gericht op het visuele aspect. Dat wordt waargenomen door je oog. Ook is het een verbastering van het Engelse ‘idea’, dat waar het uiteindelijk mee begint. Wanneer je een logo, website of layout ontwikkelt voor een bedrijf of merk dan is dat gericht op de visuele identiteit, in het engels afgekort ‘ID’. En als mijn vrienden me roepen dan is het vaak: “Hey Di!”

Skills

Photoshop

85%

Illustrator

82%

Indesign

78%

Lightroom

85%

ZBrush

66%

 

WordPress

67%

CSS

70%
 
 

Final Cut Pro

75%

Motion

60%