Fotografie

Fotografie is, in de meest letterlijke zin van het woord, schrijven met licht. Licht hebben we nodig om te kunnen zien en is vaak ook sfeerbepalend. Denk maar aan het koude licht van een TL-balk versus het warme van kaarslicht. Fotografie, waarmee je kunt spelen met licht, biedt je dus eigenlijk de mogelijkheid om te spelen met sfeer. Sfeer kan uiteindelijk ook weer van invloed zijn op je gevoel en dus zou je kunnen zeggen, dat je met fotografie kunt spelen met gevoel.

Tijdens het fotograferen van een bruiloft, wil ik graag het gevoel authentiek houden en dus probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn. Spontaan gebeuren de mooiste dingen en het is die spontaniteit die ik graag vast wil leggen. Wanneer de ervaring meer 1 op 1 is, zoals tijdens een portret-shoot, is het mooi als je gewoon lekker ontspannen jezelf kunt zijn. Als jezelf ben je toch op je best.

Wanneer ik eropuit trek, meestal met een goede vriend van me, om foto’s te gaan maken in de natuur, vind ik rust. Alleen maar bezig zijn met hetgeen je op dat moment voor je ziet en je daar volledig op focussen. De schoonheid en stilte van de natuur, die altijd perfect is.

Mijn interesse op het gebied van fotografie is breed en ik beperk me dan ook niet graag tot 1 bepaalde categorie van fotografie. Gewoon lekker doen wat goed voelt en waar ik gelukkig van word.

The gang - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Portretten

Ann & Johan - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Trouwfotografie

Colourful morning - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Landschap en Natuur