Gefeliciteerd, je hebt JA gezegd! Of je hebt de grote vraag gesteld met succes. Jullie dag komt eraan.

Het is voor mij een eer, als ik een van de belangrijkste momenten in je leven, jullie bruiloft, mag vastleggen. Op journalistieke wijze worden de emoties van de hele dag vastgelegd. Het doel is om het gevoel, dat in de foto’s wordt vastgelegd, authentiek te houden en daarom probeer ik gedurende de dag zo onopvallend mogelijk te zijn. Je zou eigenlijk nauwelijks moeten merken, dat er tijdens de dag aanwezig een fotograaf aanwezig is, behalve tijdens de echte shoot van jullie als bruidspaar, als jullie dat graag willen. Alles wordt in het werk gesteld, om een blijvende herinnering te creëren die een glimlach op jullie gezichten zal toveren. Het is de dag dat jullie je symbolisch volledig aan elkaar geven en ik zal me volledig geven in de taak om de dag zo goed en compleet mogelijk vast te leggen.

Indien gewenst, kan jullie ook de perfecte herinnering worden bezorgd in de vorm van een mooi trouwalbum. Met het resultaat zullen jullie meer dan tevreden zijn. Verschillende afmetingen en afwerkingen zijn mogelijk. Wens je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen hiervan, neem dan contact met me op.

Van tevoren zullen we sowieso minstens één keer samenzitten om jullie wensen door te nemen voor de dag met betrekking tot de fotografie. En we kunnen elkaar dan al wat beter leren kennen, want de klik moet er natuurlijk wel zijn. Op de dag meerdere keren, wanneer ik de momenten vastleg, maar ook tussen mij als fotograaf en jullie als bruidspaar.

Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen voor een impressie van de eerdere bruiloften die ik gefotografeerd heb. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

 
 
 
Ann & Johan - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Ann & Johan 05/09/2015

Gert & Mieke - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Gert & Mieke 05/12/2014

Ralf & Joyce - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Ralf & Joyce 05/09/2014

Sanne & Percijn - © EYEDI. Alle rechten voorbehouden.

Sanne & Percijn 08/07/2014